Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kegundahan hati dan kesedihan,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat penakut dan bakhil,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari lilitan hutang dan tekanan orang.

Perlukan Photographer?

Perlukan Photographer?
Click di sini =)

Tuesday, August 30, 2011

...kisah 1 syawal...

syawal kali ni berbeza (eh, mestilah different kan? ade ke tiap2 tahun rutin sama? hehe)

in point form

- this year i cooked western food and eastern food. nasi hujan panas, spagetti bolognese and spiral cheese bake. sebabnya, tahun ni tak de satay. dan lama tak masak beriya for raya. but i'm happy and contented since they enjoyed my cooking. hehe. jadi kesannya, sampai pukul 11 pagi, pakaian masih lagi t-shirt and seluar not baju kurung.

- one of my neighbours passed away. Al-fatihah for him.

- someone closed to me is getting the divorce. after few months of marriage =(

- because i'm getting thinner, some of the people i met suggested to get married as soon as possible (ape kaitan kurus ngan kawin cepat ek? )

erm apa lagi yang menarik ek?

- haaa, yes, tahun ni first time bagi duit raya kat budak2. comelnye perasaan ni.. hehe

- open house untuk tiga hari berturut- turut. so, sape2 yang rasa nk datang beraya, do come by.


that's all peeps. my body needs extra nap. haha

toodles.



0 wise thoughts:

::kind readers::