Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kegundahan hati dan kesedihan,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat penakut dan bakhil,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari lilitan hutang dan tekanan orang.

Perlukan Photographer?

Perlukan Photographer?
Click di sini =)

Monday, September 19, 2011

...restless...

Today is Monday and i don't think i have Monday blues, because i woke up this morning with smiles and laughs. thanks to my housemates for making my bright morning. and yet, as the clock ticked 10, i was (am) restless. 

i have problems with my pengesahan lantikan because SPP hasn't called me for the interview and what makes me more restless is, i think i'm the only one left. =( 

i did call SPP in July but they said they had no problems with my application and what i need was to wait patiently for my turn. since i'm too patient, i have to wait until now.. should i wait for another 3 years? *bengang* if i were to know they work so slow, i would bug them with 100 of calls everyday so they would process my application asap. 


so, i called them again and again and again this morning and hey, i couldn't get through. that makes me more more more restless.  



lagi menambah perisa kebengangan pada hari ini is perangai budak year 2.. subhanallah, banyak pahala kalau bersabar, tapi dah tak reti nak sabar macam mana lagi dah... dengan tak bawak buku nya, dengan tak siap keje sekolah nye, dengan bising nya, kalau senaraikan semua misbehaviour diorang buat memang ini akan jadi sejarah blog post terpanjang la. rasanya i have tried few methods to keep them on task and do desired behavior, tapi hampeh la jugak adanya.. nak kata teacher dia ni baik sangat, xde la baik pun, kadang2 terjerit2 jugak, but still, xmakan saman. what to do? haish.. 



gtg, gonna continue calling SPP... 

1 wise thoughts:

nurilahi said...

izy, dok g spp lagi ke?

::kind readers::