Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kegundahan hati dan kesedihan,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat penakut dan bakhil,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari lilitan hutang dan tekanan orang.

Perlukan Photographer?

Perlukan Photographer?
Click di sini =)

Tuesday, April 24, 2012

...seminar, seminar dan seminar lagi...


today's event??

kena pergi seminar for Ketua Panitia Kajian Tempatan. hampeh x rasanye? I teach English and Science and of course I don't teach Kajian Tempatan. but, dengan "rasa hormat"nya, I am given the post as Ketua Panitia Kajian Tempatan. How could i lead the panitia if i don't teach the subject? (btw, i don't even ask for extra burden to teach KT. teaching english and science pun more than enough) 


tomorrow??

supposed to attend another one day seminar (from 8.00 am - 2.00 pm) regarding Sivik dan Kewarganegaraan. pulak dahhhhhh.. I don't even the Ketua Panitia nor the teacher who teaches SIvik dan Kewarganegaraan.


Yes, in other word, 


Sume keje dan kursus yang tak best, sume pegi lambak kat Izyan.. Nice huh???


iyelah, nanti bagi lah sume kursus2 xbest dan sesi "buka telinga" kat teacher izyan ye??? dia memang sukeeeee sangat..


p/s: saje membebel kat sini.. agak-agak, kalau i membebel kat sekolah macam ni, i jugak yang tak leh cari makan.

=P

0 wise thoughts:

::kind readers::