Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kegundahan hati dan kesedihan,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat penakut dan bakhil,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari lilitan hutang dan tekanan orang.

Perlukan Photographer?

Perlukan Photographer?
Click di sini =)

Friday, April 27, 2012

...Tebong Weight Management...

oh, title di atas memang kedengaran agak BOOOMMMM.. sorry if any warga tebong clicked to this post to join the program. tak de pun kat tebong ni (err, i mean, it's NOT for everyone =P)


Program menurunkan berat badan commenced yesterday. been dancing like no one cares at school with my two friends who definitely need an ideal body shape.. huwaaaaaaa, tiring and i don't know when i'll look good.

i hope it's pretty soon.


suara hati : hah, segalanya nak cepat aje.. sabar izyan sabar.. macam nak dapat duit jugak, kena banyak usaha dan bersabar. baru dapat.. (huh, xde kaitan)

0 wise thoughts:

::kind readers::