Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kegundahan hati dan kesedihan,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat penakut dan bakhil,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari lilitan hutang dan tekanan orang.

Perlukan Photographer?

Perlukan Photographer?
Click di sini =)

Tuesday, October 16, 2012

: Perasan Much???::

oh, semakin lama, semakin kurang bilangan blog post dalam ~TINTA~ ni ye? 


hehe, the writer is getting lazier =P

btw, selepas dikomen oleh two stalkers tegar, I finally have to post something here, untuk mengubati kerinduan kedua- dua mereka yang agak poyo itu.

Basically I have nothing interesting to write about. I mean, my life is interesting but currently I am NOT enjoying my life so I just want the days to pass quickly without any footprint left. 

ermmmm, what else to say?

hey, yeahhh, I have something to show you..


 haha, ade rase nak muntah tak? =P


pretty? yes, I know I am (hahaha, perasan!!!!)

but thin and tall???? 

emmm, ragu2 di situ.

but I have to think like a small kid. 

so. the words are true.

I  am taller than her (a 11 years old girl)

and 

I am thinner than Adibah Noor

 
that makes me a tall and thin person.

yahoooo!!!!


p/s: seriously Izyan ni memang perasan.


and as a reward, i bought her sebatang aiskrim malaysia.. baik tak teacher???


*End of Entry*

1 wise thoughts:

Shizan Syafik said...

true la.. budak2 kan jujur.. :)

::kind readers::