Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kegundahan hati dan kesedihan,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat penakut dan bakhil,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari lilitan hutang dan tekanan orang.

Perlukan Photographer?

Perlukan Photographer?
Click di sini =)

Friday, November 2, 2012

...Cuti Sekolah is getting here...


Terasa blog ini terabai (walaupun hakikatnya memang dah lama terabai). Dah tak boleh nak istiqamah tulis sama macam dok oversea dulu =P

Dah nak dekat cuti sekolah.. yeayyyy. Another one week to go. Sangat tak sabar nak cuti sebab tahun ni memang tahun yang memenatkan physically, mentally and emotionally. Sekolah memang banyak sangat aktiviti tahun ni. unlike last year. tapi tak pe lah, dah lepas pun. alhamdulillah berjaya buat most of the work dengan sebaiknya walaupun ada je orang tak puas hati. well, to err is human kan?? =P

Tapi hajatnya tahun ni, i'm going back to Kelantan a bit late sebab nak settlekan kerja kat sekolah dulu. huh, gigih sangat la kan nak bekerja walaupun cuti.. yelah, they're the clerical work that i have to do during school time, tapi sengaja dilengah-lengahkan sebab nak mengajar budak. well, i went to teaching college to learn how to teach, NOT to do clerical work so, that one can wait.. hahaha.. terpaksa la spend some time to do those sebelum bertimbun semula tahun depan. 

Well, Iroh pun nak convo kat Dungun on the 1st of December, so from the date onwards, I'll be in Kelantan untuk bercuti secuti cutinya...yahoooooo... Tahun depan mungkin akan jadi tahun yang agak memenatkan dan busy sebab i mungkin mengajar year 6 as well as being busy with the big day. Well, talking about the big day, people are busy making predictions. hahaha. since i never reveal our official date, ramai la pulak jadi tukang ramal. hahaha, ramal la adik kakak sekalian, yang tahu hanya Allah S.W.T. hehe

Let's stop for now. Till then...




0 wise thoughts:

::kind readers::