Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kegundahan hati dan kesedihan,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat penakut dan bakhil,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari lilitan hutang dan tekanan orang.

Perlukan Photographer?

Perlukan Photographer?
Click di sini =)

Thursday, March 24, 2011

...sawang sana sawang sini...

oh, adakah blog ni juga akan bakal terkubur? macam Liz Taylor (sape ntah dia ni, tbe2 ade orang announce r.i.p kat facebook tadi). biar kan cerita dia. tak penting untuk diceritakan dalam blog ni. i have no mood to write posts in this blog. okay, okay bukan nye tak de mood sangat tapi tak de modal nak cerita apa.. yelah, my life just lingers around school and home, xde aktiviti luar.. and i miss my old lifestyle BIG time.tapi alang- alang xde better things to do (just finished writing LP for tomorrow and a long thought of ABM), i decide to membebel a bit di sini... tapi in ponit form je lah ye...

1. got my first pay as gov servant today... yahooo, thank cik abang PT and Alhamdulillah, thank Allah... hehe

2. wonder why xde kejohanan jogging antara skolah... sebab senang sikit if i jadi trainer mereka.. ni tidak, tibe2 kne train budak2 main netball. teacher dia pun hampeh.. tapi tak pe... we have books.... let's read.. haha..

3. sangat enjoy jadi cikgu sampai tak tahu it's nearly two months.. cheh! yo- yo je.. bukannnye sampai 10 tahun pun.. tp still gembira sebab masih berjaya kawal kemarahan dan suara kuat... haha.. alhamdulillah kesabaran dah semakin tebal.. selamat lagi la budak2 selama hampir dua bulan ni... esok tak tahu la..

4. itu je kot... sikit2 je la... esok2 citer lagi.

0 wise thoughts:

::kind readers::