Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kegundahan hati dan kesedihan,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat penakut dan bakhil,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari lilitan hutang dan tekanan orang.

Perlukan Photographer?

Perlukan Photographer?
Click di sini =)

Monday, April 25, 2011

...my first try...

punya la bosan kat sekolah macam xde benda nak buat (actually, i have too much work that i feel like throwing out thinking about them).. last skali online guna phone kat canteen.. great escape huh! tapi okay la, first try using my zinnirah to update this blog. gotta finish this drink and continue working.. weekend, come fast please! i need you to rest my brain (macam la during weekend tu, betul2 boleh rehat kan?) pergh, hari ni baru monday...yesterday was sunday and weekend.. all right peeps, this is what we call Monday Blues..

0 wise thoughts:

::kind readers::