Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kegundahan hati dan kesedihan,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat penakut dan bakhil,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari lilitan hutang dan tekanan orang.

Perlukan Photographer?

Perlukan Photographer?
Click di sini =)

Tuesday, May 24, 2011

...entah ape- ape ntah...

the kids are having mid- term exam and their teacher here is very bored. sungguh bosan kalau datang sekolah tak mengajar. at least, kalu mengajar, masa lapang terisi. i just finished "touch- up" bilik SPBT. naik la seri sikit because the room is colourful now. kalau tak, memang dull habis.. tak tau sangat nak update apa this time. yelah, jumpa budak2 pun just to watch them answering questions (tak kurang juga jadi receptionist di kaunter) so tak de la cerita sangat yang nak diceritakan.. life pun okay.. can't wait for Thursday to come.. after school, terus bertolak ke putrajaya and CRK (cuti rehat khas) on friday for my second convocation briefing.

after the convocation on saturday, will straight away go back to Kelantan passing through Terengganu since my sis needs to register for her next semester. and will be spending the whole 2 weeks of school holidays marking exam papers and attending kenduri kawin orang lain at home.. hehe.. tapi akan bosan sebab i don't have my sis'es' around anymore. tak de orang dah nak dikacau nanti. tinggal bros je.. tak cun langsung bila ada diorang sahaja, sure kena buli..    

but, the bro who's studying in UK will be coming back on the 6th.. so cool jugak la. may be we can go out and have small family gath. bakar ikan kat tok bali ke.. 

owh, seriously dah tak tahu nk rumble ape.. so, i better stop before boredom hits ~TINTA~ 

0 wise thoughts:

::kind readers::