Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kegundahan hati dan kesedihan,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat penakut dan bakhil,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari lilitan hutang dan tekanan orang.

Perlukan Photographer?

Perlukan Photographer?
Click di sini =)

Thursday, October 3, 2013

SCHUMIZY PHOTOGRAPHY

Assalamualaikum wbt


Dah lama bercuti dari menulis blog ni sebab banyak focus on blog b2b ari tu. Now dah jadi ex-b2b dah. Untuk yang tak tahu, saya dah selamat berkahwin 31 May 2013 hari tu. Alhamdulillah. =D Jiwa pun dah tenang.

Actually I want to share a link here for those who are searching for a photography service namely for wedding and engagement. 

Kalau ada any b2b need/tercari2 photography service untuk your big day, kindly like this page 


https://www.facebook.com/schumizyphotography ATAU click di sini


"Kepakaran kami adalah dalam merealisasikan impian bakal2 pengantin yang ingin mendapatkan kenangan FIRST CLASS semasa hari bahagia mereka dengan menawarkan pakej-pakej photography yang LENGKAP dengan yang penting IN YOUR BUDGET. Jadi, anda tak perlu pening kepala untuk mengisi borang pinjaman bank semata- mata untuk membayar khidmat kami. 


Kami akan membantu anda untuk merakamkan kenangan berharga ini agar anda dapat merasakan andalah raja dari segala raja yang paling berseri dalam majlis yang gilang gemilang. Kami juga menawarkan khidmat tips dan konsultasi PERCUMA tentang fotografi dan juga sesi-sesi perbincangan sebelum hari bahagia anda.


Jika anda berminat dengan untuk tahu dengan lebih lanjut tentang khidmat kami yang pasti akan memudahkan hidup anda ini, sila 'like' page kami


Inshaallah, there will be 10% off untuk setiap pakej. 



ape tunggu lagi, cepat2 'like' page ini dan nikmati 10% off untuk FIRST CLASS service ini. ^_^

0 wise thoughts:

::kind readers::