Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kegundahan hati dan kesedihan,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat penakut dan bakhil,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari lilitan hutang dan tekanan orang.

Perlukan Photographer?

Perlukan Photographer?
Click di sini =)

Sunday, March 2, 2014

intai- intai

ASSALAMUALAIKUM WBT...


Dah lama tak bukak blog ni. sian dia dah bersawang.. sekarang baru tahu betapa busynya menjadi seorang isteri. hahaha ayat cliche. padahal macam biasa je. takde busy super pun kan? kalau kata masak, bujang dulu pun masak, kalau kata extra time untuk basuh baju, mesin basuh yang tukang cuci. so, ayat jadi isteri tu busy or takde masa? itu adalah ayat paling ntah apa- apa. hehehe.. 


entries jadi isteri pun takde la banyak sangat kan? now dah naik setingkat lagi. alhamdulillah in 6 months time, both of us akan jadi parents. inshaallah. =) baby inside dah 3 months. hajatnya mahu la menulis dan mencoret perjalanan proses yang best ni, tapi tak mau janji sebab selalunya tak berapa mampu dicapati ditepati. so let it be k? kalau ada mood and masa, i update k? 

0 wise thoughts:

::kind readers::