Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kegundahan hati dan kesedihan,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat penakut dan bakhil,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari lilitan hutang dan tekanan orang.

Perlukan Photographer?

Perlukan Photographer?
Click di sini =)

Monday, October 26, 2015

Challenging

Assalamualaikum wbt...


Rindu blog. Dari bujang trang tang tang sampai ke ada anak, impianku masih tetap sama, nak istiqamah update blog. Namun apakan daya, impianku musnah. Hahahaha. =P

Takpe, since now ada masa nak update sekejap walaupun si Nuha ni constantly menyibuk kat sebelah kepala, it`s okay. Let`s begin..


Today, I am officially on the fifth day of atkins. Semua orang tahu kot atkins ni apa kan? Xtahu google la sendiri k?

Alhamdulillah, timbang pagi tadi, berat dah turun 3.1 kg dalam masa 5 hari. Rasa macam sikit je kan? Sebab orang lain boleh turun lagi banyak. Tapi xpelah. Ni baru permulaan. Lagipun 5 hari ni memang just kawal makan je. Tak buat langsung exercise. Hahaha.  Patutlah slow je penurunan dia. =P lagipun memang nak buat experiments dulu pun. Nak tengok diet phase 1 w/o exercise for 1 week and another week diet + exercise.


Doakan saya berjaya k?

Aim jumlah penurunan 9 kg. Huhuhuhu..  inshaallah.

1 wise thoughts:

Nurul Fariena Asli said...

wahhh...geng atkins ke skrg...hiiiiihi..rindu nk berblog...=)

::kind readers::