Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kegundahan hati dan kesedihan,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat penakut dan bakhil,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari lilitan hutang dan tekanan orang.

Perlukan Photographer?

Perlukan Photographer?
Click di sini =)

Monday, January 24, 2011

...posting post II...


meriah betul facebook hari ni.. meriah dengan post2 yang menyatakan kegembiraan (dan alhamdulillah, hanya sedikit kesedihan). most of us are very happy with where they are going to be posted. dari pagi tadi sampai sekarang tak putus, new updates. cool nye! dah lama xrasa meriah sebegini di facebook. 

few shocking results juga. two of my closest friends got posted to Kelantan even though they don't ask for it and dua2 pun married. hish, kata kelantan penuh cikgu la.. xnak trima cikgu baru la.. adeh la, boleh x jangan menipu masa bertugas? huhu.. but so far only two persons got Kelantan for primary school. and right now, right in this moment, only few of primary school teachers don't know their luck. 

congrates to those yang dah tau posting kat mana.. definitely, i'm happy for you guys sebab dah boleh tido dengan lena, makan dengan kenyang dan mandi sampai basah.. (^_^) 

dan i'm updating again about my posting. sayangnya, berita yang digembar- gembur boleh check online today is for SECONDARY school only. huhu.. putus harapan. seb baik semalam dapat tido. 

menunggu kepatusan yang official pun nerve- wracking jugak tau. walaupun sebenarnya dah tau where i'm posted. tapi, memang, i don't easily trust news (ye ke news? tahap rumurs je la kot) yes, rumours macam tu. 

so apa lagi, sempat lagi ni nak menaruh harapan walaupun tipis.. hehe... keep on smiling.. smiling.. smiling...

p/s: dah start cuak kalau betul2 dapat tempat yang diberitahu before.... 

0 wise thoughts:

::kind readers::