Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kegundahan hati dan kesedihan,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari sifat penakut dan bakhil,
Dan aku berlindung kepada-Mu dari lilitan hutang dan tekanan orang.

Perlukan Photographer?

Perlukan Photographer?
Click di sini =)

Wednesday, December 14, 2011

...the bells ring...

It's now DECEMBER (shouting to the world) haah, it's already 14th. pheewwwww, a lot of things were/are/will  (happen) this month. but not for me, for the people around me.. *wink*wink* and they are celebrating...

penuh di wall fb,

(i) went from being single to engaged

(ii) went from being engaged to married

and tak kurang jugek yang (iii) went from single to in the relationship 

erk, yang ke iii tu abaikan la ek??  


wah, sangat meriah... (^_^) 
err, fb saya yang meriah dengan penukaran status tersebut 


ting..ting..ting... 

LEVEL UP!!

to those people


                                                             congrats..congrats...congrats... *claps*


thanks to those who invited me to their wedding receptions and engagement ceremony. but, sadly, i only managed to attend one of those. rest assured, my du'a are always with you guys.


to nora and sharifah ayu (both were my ipba + qut mate), norzanah (a friend at sk tebong) abang yuni (ipba friend) congrats on your engagement - and happy preparing for the big day next year. jangan gaduh2 dengan betrothed ye!

to farah (group mate during 1M1S netball course from sk rantau panjang), nija and andi (qut juniors), kak farhana (geng makan nasi ayam penyet melaka), shamsiah masnan (ex-roommate ipba), rabiatul adawiah a.k.a kak long (qut junior), myra (ipba friend) and ramai lagi i can't recall right now.... wish you and other half a happy and blessed marriage till jannah. jangan lupa ajak i for baby shower nanti.. =P

and to bakal pengantin fyda a.k.a kak ngoh (jiran depan rumah) - may the ceremonies go well and happy living as husband and wife with your ex-enemy till jannah... kihkihkih.. tu la, sape suruh gaduh mase secondary school, kan dah kena kawin   


"And marry those among you who are single (i.e. a man who has no wife and the woman who has no husband) and (also marry) the Salihun (pious, fit and capable ones) of your (male) slaves and maid-servants (female slaves). If they be poor, Allah will enrich them out of His Bounty. And Allah is All-Sufficent for His creatures' needs, All-Knowing (about the state of the people)" (An-Nur : 32)


then, mesti ada yang terfikir nak tanya "when is izyan's turn?" kan? kan? kan? (sape tanya angkat tangan!! sape nak jawapan dia angkat tangan!!!) 

hahaha i know. semua yang baca ni mesti tanya kan??? cume tak nak angkat tangan je..hehe.. simpan dalam hati. *wink wink*

jawapannye ialah

sila lah tanya encik izaman dan puan hasiah, bila mereka nak 'level- up' kan saya? hehe, sesungguhnye saya memang TIADA jawapan. =P
  

okay, that's all.. till i write again....=)

0 wise thoughts:

::kind readers::